Skip to main content
Blog

Een goede voorbereiding is het halve werk

By 28 januari 2020september 24th, 2020No Comments

Door Stefan Bos, trainer bij atSync

Een goede voorbereiding is het halve werk

Een goede voorbereiding is het halve werk. Dit geldt niet alleen voor mij, maar ook voor de deelnemers aan mijn trainingen. Als ik een klassikale training geef, ben ik op tijd aanwezig. Zo heb ik ruim de tijd om dingen voor deelnemers klaar te zetten, alvast wat zaken op een flipover te zetten en te checken of de apparatuur die ik gebruik het wel doet.

Door mijn goede voorbereiding ben ik in staat om ontspannen een training te verzorgen en vooral te focussen op deelnemers met hun leer- en ontwikkelbehoeften. De kans op een succesvolle training is aanzienlijk groter dan de kans op problemen.

Ook als ik een onlinetraining verzorg, bereid ik mijzelf goed voor. Het succes van dit soort trainingen hangt soms letterlijk af van een glasvezelkabel of ongestoord wifibereik.

Denk jij nog in traditionele trainingsdagen?
Of ben je klaar voor het trainen van deze tijd?

Volg een gratis introductieNeem contact op