Skip to main content
Home Onze klanten

Onze klanten

Je bent in goed gezelschap

De afgelopen 10 jaar hebben wij diverse organisaties ondersteund in het ontwerpen, ontwikkelen, uitvoeren en evalueren van effectieve en interactieve blended of (live) online sessies en leertrajecten, uiteraard met een duurzame impact voor deelnemers en opdrachtgevers. Dit doen we via open inschrijving of maatwerk train-de-trainer trajecten, coaching, advies of in opdracht te ontwerpen & ontwikkelen. 

En daar zijn we trots op en dankbaar voor! 

Hieronder een impressie van de organisaties die wij de afgelopen jaren mochten verrijken met onze expertise.

Wat onze incompany maatwerk klanten zeggen

(Klik hier voor een aantal referenties van onze klanten die kozen voor incompany maatwerk workshops of leertrajecten rondom Blended Learning of Online Learning of sessies over hoe effectieve hybride meetings te faciliteren.)

Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport (VWS)

Incompany maatwerk Faciliteren van hybride meetings | september 2021

Afgelopen september heeft atsync voor de Faciliteerpool van VWS een training verzorgd in het kader van hybride faciliteren van meetings. De nadruk lag op ‘hoe kijk jij aan tegen hybride faciliteren’ en ‘waar moet je op letten bij hybride faciliteren’.

Het was een intensieve ochtend waarbij deelnemers zowel online vanuit huis als fysiek op locatie aanwezig waren en begeleid werden door Eva en Evelyn, de 2 facilitators van atsync, om zelf te mogen ervaren en testen met hybride faciliteren. Gaandeweg leverde dit praktische inzichten en bewustwording op. Hierbij was er duidelijk ook aandacht voor de online deelnemers.

Mabel SwinkelsFacilitator verbonden aan de Faciliteerpool en ProjectmanagerMinisterie van VWS 


Sophie van Gorp,
 Facilitator verbonden aan de Faciliteerpool en Commissie Secretaris bij de Regionale Toetsingscommissies voor Euthanasie, Ministerie van VWS
 

ProRail 

Incompany maatwerk traject Didactiek bij online leren | januari – september 2021

“atsync heeft het traject ‘De kunst van het online opleiden, didactiek bij online dagen’ goed aangepakt. Op een persoonlijke, afwisselende en interactieve manier. Precies zoals de deelnemers het ook bij atsync leren.
Practice what you preach. De opleiders zijn absoluut geholpen met deze sessies.
Het is het iedere minuut waard geweest.

Het was voor ons mooi om het proces te begeleiden en met jullie voor te bereiden. Jullie hebben de vraag goed bovengekregen en ingevuld.”

Irene Hanemaaijer, opleidingsadviseur ProRail

Martine de Jong, procesleider Human Factors Verkeerleiding ProRail 

Zeeman textielSupers

Incompany maatwerk traject Ontwerpen, ontwikkelen en uitvoeren van online leertrajecten | najaar 2020

In deze uitdagende tijd hebben we inspiratie opgedaan voor de toekomst, waarbij online trainen niet meer weg te denken is. 

atsync heeft naar aanleiding van onze vragen en behoeften een mooi trainingsprogramma verzorgd. Dank jullie wel hiervoor. 
Kitty Mudde, Manager Learning & Development Europe Zeeman textielSupers 

Denk jij nog in traditionele trainingsdagen?
Of ben je klaar voor het trainen van deze tijd?

Neem contact op