Skip to main content

Wil je jouw online sessies afwisselend en inspirerend maken? Zoek je inspiratie om een succesvolle online sessie samen te stellen? 

 Bestel dan nu het 100 online werkvormenboek van Laura van den Ouden voor ideeën zoals:

  • 10 kennismakingsoefeningen/starters
  • 10 interactieve manieren van kennis delen
  • 10 actieve oefenvormen
  • 10 online energizers
  • manieren om te brainstormen, te evalueren, vermijden van valkuilen in begeleiden van online oefeningen, etc.

Het 100 online werkvormenboek is praktisch: elke oefening wordt stap voor stap uitgelegd, met waardevolle begeleidingstips en uitleg over het bouwen van de online werkvorm in tools zoals Zoom of Teams. Via het 100 online werkvormenboek worden jouw online sessies energieker, verrassender en beter onthouden door je deelnemers!

Met 3.000 verkochte exemplaren is het E-book 100 online werkvormen een besteller! Bestel nu jouw exemplaar, niet voor €29,95, maar voor € 24,95 inclusief BTW (met de code kortingatsync en klik op de knop ‘waardebon toepassen’) en ontvang het E-book meteen na je online betaling! 
Let op: het E-book 100 online werken is ook in een Engelstalige versie beschikbaar (E-book 100 online working methods) voor € 29,95 inclusief BTW. Stuur voor het verkrijgen van het Engelstalige E-book een mail naar info@experttrainers.nl en vermeld de code kortingatsync.