Skip to main content

Over atsync

Wij zijn atsync. Aangenaam kennis maken!

atsync is in Nederland al jaren voortrekker op het gebied van Live Online Leren en Blended Learning. Als dé expert van trainingen voor live online en interactief leren helpen wij gevorderde en beginnende trainers met het geven van online en blended trainingen en leertrajecten.

Fundamentele verbeteringen

Tips and trics zijn leuk en handig, maar niet genoeg om het niveau van je training(en) te verhogen. Een zorgvuldig uitgestippeld trainingstraject van enkele maanden kan die echte, blijvende veranderingen in gang zetten waar je op de lange termijn profijt van hebt. Die fundamentele verbetering.

Live Online leren in virtual classrooms en Blended Learning zijn dé oplossingen voor die lange termijn. Voor structurele verbeteringen bij het geven van online en blended trainingen en leertrajecten. Je krijgt de techniek in de vingers om de trainingen soepel te laten verlopen, en daar hoef je zeker geen techneut voor te zijn.

Innovatief en creatief

Bij atsync zijn we allemaal trainer in hart en nieren. Ook hebben we geen hele specifieke technische kennis. Toch is onze lijfspreuk ‘We rule technology’. We weten namelijk heel precies wat we wanneer in leertrajecten kunnen inzetten om optimale resultaten te behalen. En dat ook nog eens op een leuke, inspirerende manier te doen.

Onze trainers, jouw trainers

We werken alleen met ervaren trainers. Mensen die uit het bedrijfsleven komen en al jaren namens ons trainingen verzorgen. Hun gemene deler is dat zij vooroplopen op het gebied van Live Online Leren en Blended Learning, omdat ze zichzelf altijd blijven ontwikkelen.

Van jouw maatwerk-training een Live Online Training maken?

Wil je graag een maatwerktraining verzorgen voor je organisatie, maar is het moeilijk iedereen samen te krijgen voor de trainingsdagen? In samenwerking met experts op jouw vakgebied kunnen wij van iedere training een (Live) Online Training of Blended Leertraject maken. atsync maakt jouw training didactisch geschikt. Ook kunnen wij een co-trainer of moderator leveren om de trainingen perfect te laten verlopen.

Denk jij nog in traditionele trainingsdagen?
Of ben je klaar voor het trainen van deze tijd?

Neem contact op