Skip to main content

Leertrajecten

Live Online Leren & Blended Learning

Je geeft online trainingen, of je wilt die mogelijkheid van online interactie met jouw deelnemers graag kunnen aanbieden. atsync geeft gerichte en praktische trainingen voor trainers die:

  1.  hun ónline trainingen zo professioneel mogelijk willen verzorgen: Live Online Leren
  2.  de effectiviteit van hun trainingen willen vergroten met behulp van de ideale mix van trainingsvormen: Blended Learning

In voorbereiding op de trainingen ‘Live Online Leren’ en ‘Blended Learning’ bieden wij korte introductieworkshops aan die jou meteen helpen om je online trainingen naar een hoger niveau te tillen.

Blended Learning

Met Blended Learning kun je online ontwikkelingen als webinars en Virtual Classrooms zinvol combineren met trainingsdagen. Zo wordt leren en trainen leuker én effectiever.

leertraject

Blended Learning - Let's mix!

Met Blended Learning kun je online ontwikkelingen als webinars en Virtual Classrooms zinvol combineren met trainingsdagen. Zo wordt leren en trainen leuker én effectiever.

€ 2950,- ex. btw 6 maanden HBO+ 12 personen

Live online leren

Live Online Leren biedt het beste van twee werelden. Online leren op de eigen plek en toch live contact tussen trainer en deelnemers. De didactische én praktische voordelen zijn groot. Hoe werkt zo’n Virtual Classroom?

leertraject

De Perfecte Online Training, ontdek nu hoe!

De opleiding ‘De Perfecte Online Training: ontdek nu hoe!’ is een train-de-trainer-opleiding die jou leert om trainingen op de juiste, professionele wijze live online & interactief te verzorgen.

€ 895 | 1145 ,- ex. btw 3 of 8 weken HBO+ 12 personen

Online en Hybride meetings

Voor sommige doeleinden zijn hybride meetings geschikt voor ander doeleinden weer niet. Maar als je dan een interne of externe hybride meeting organiseert en/of voorzit, hoe zorg je er dan voor dat het een effectieve hybride meeting wordt?

Introductieworkshop

Hoe faciliteer ik een effectieve hybride meeting?

De introductieworkshop geeft antwoord op deze vraag, je krijgt tips, doet nieuwe inzichten op en leert van “best & worst practices”. We bieden je handvatten om op een effectieve hybride meeting te faciliteren!

€ 99 ,- ex. btw 1, 5 uur HBO+ 12 personen

Denk jij nog in traditionele trainingsdagen?
Of ben je klaar voor het trainen van deze tijd?

Neem contact op