Contact

Hoe je ons kunt bereiken

Postadres:

Schipholweg 103
2316 XC Leiden

Tel: 071 – 5249287

KVK: 75390213
BTW: 
NL860264221B01

Met de auto

Vanuit Utrecht (A12)  Neem afslag 7 Afslag Zoetermeer/Pijnacker en ga bij de verkeerslichten linksaf de Oostweg op. Ga bij de tweede verkeerlichten rechtsaf de Zuidweg op. Sla de vierde weg linksaf de Mahatma Ghandisingel en neem de eerste weg links. Steek de kruising over. Het pand bevindt zich meteen links (op de kruising met Mahatma Ghandisingel / Madame Curiesingel). Vanuit Den Haag/Amsterdam (A12)  Neem afslag 6 Zoetermeer Centrum. Ga bovenaan de afrit rechtsaf de Zuidweg op (Richting Zoetermeer wijk 18 en 19). Ga de eerste weg rechtsaf de Mahatma Ghandisingel in en neem de eerste weg links. Steek de kruising over. Het pand bevindt zich meteen links (op de kruising met Mahatma Ghandisingel / Madame Curiesingel).

Met het openbaar vervoer

Reis naar station Zoetermeer (NS) of Driemanspolder (Randstadrail) en neem op het station de uitgang Rokkeveen / Plein van de Verenigde Naties. Aan dit plein ligt ook het NH Hotel. Ga op dit plein voor de fontein (en voor het hotel) linksaf en neem de trap naar beneden langs de fietsenstallingen (vanaf hier is het gebouw al te zien aan de overkant van de weg). Ga rechtsaf en loop beneden langs het NH hotel. Neem de eerste weg links en ga de Madame Curiesingel op. Het gebouw bevindt zich meteen links.

Aankomst

Bij aankomst kan je aanbellen door op de bel “21” in te toetsen en vervolgens het groene telefoonhoortje. We doen de deur dan voor je open. We zijn gevestigd op de tweede verdieping.

Contactformulier

Denk jij nog in traditionele trainingsdagen?
Of ben je klaar voor het trainen van deze tijd?

Volg een gratis introductieNeem contact op