Skip to main content

Train de trainer

Train de trainer: Opleidingen voor trainers

Wil je beter worden als trainer? Getraind worden door ervaringsdeskundigen geeft jou de juiste tools en inzichten. Zo maak je jouw trainingen tot een succes!

‘Train de trainer’ staat voor een gevarieerd aanbod van opleidingen en workshops voor trainers. Jouw vaardigheden als trainer worden hierin met een specifiek doel verbeterd. Wil je bijvoorbeeld leren om de perfecte online training te geven? Of wil je leren hoe je een geslaagde webinar kunt verzorgen? Kijk dan eens bij ‘Live online leren’.

Online trainen

Meer dan ooit zijn jouw skills om online trainingen te geven van grote waarde. Een goede trainer is nog geen goede online trainer. Communicatie en interactie met deelnemers is van een andere orde en jouw vaardigheden kunnen een training maken of breken.

Workshop: ‘Eerste hulp bij het leren faciliteren van een online training’.

Je bent gewend om traditioneel klassikaal te trainen en wil dat vertalen naar een online variant. Kan dat wel, online trainen? En zo ja, hoe doe ik dat? Leer de basis skills in deze 1,5 uur durende workshop.

Opleiding: ‘De perfecte online training’

Ben je al gewend aan het online training geven maar wil je je verdiepen? Dan is de Train de trainer opleiding ‘De perfecte online training’ wat voor jou. Je leert hoe je deelnemers betrokken houdt en de interactie tijdens de training net zo goed laat zijn als tijdens een fysieke training.

‘Train de trainer’ opleidingen

Jouw kwaliteiten als trainer verbeter je door het volgen van een zorgvuldig uitgestippeld trainingstraject. Geen snelle cursus maar fundamentele verbetering van jou als trainer.

Wat anderen van onze trainingen vinden
Wil je weten wat deelnemers van onze Train de Trainer trainingen en workshops vonden? Bekijk dan per opleiding de beoordelingen via springest.nl

Onze opleidingen

Geen Evenementen

Meer contact dan bij traditionele trainingen

Via andere kanalen zijn er vaak voorafgaand en na afloop van het webinar nog meer contactmomenten. Dit zorgt ervoor dat deelnemers zich voor kunnen bereiden en die voorkennis tijdens het webinar verdiepen. Na het webinar kunnen zij de opgedane kennis meteen in de praktijk brengen en er na een paar weken ook nog eens feedback op ontvangen. Deze prachtig efficiënte combinatie zorgt voor optimale leerresultaten én veel plezier. Onderling contact geeft immers veel energie. Misschien herken je dat uit je eigen praktijk.

Wat doet atSync?

Wij helpen je met je eerste stappen in de wereld van interactieve webinars of wel helpen je bij het verder ontwikkelen hiervan. Hoe zet je de Virtuele Classrooms effectief in voor jouw organisatie? Wij denken graag met je mee!

Denk jij nog in traditionele trainingsdagen?
Of ben je klaar voor het trainen van deze tijd?

Volg een gratis introductieNeem contact op