Skip to main content
Nieuws

Uitbreiding kantoorondersteuning

By 2 april 2018november 29th, 2021No Comments

2 april 2018

Uitbreiding kantoorondersteuning

De werkzaamheden bij atSync blijven groeien! Dus we zijn op zoek gegaan naar iemand om op administratief gebied ondersteuning te bieden en de backoffice voor ons draaiend te houden. Omdat de kans groot is dat jullie een keer met haar in contact komen, stelt ze zich graag aan jullie voor.

Hallo allemaal!

Ik ben Marjolein Snippe, eind maart 2018 ben ik gestart als Persoonlijk Assistente & Officemanager van Marion Reijerink voor atSync. Na diverse functies te hebben gehad in de horeca, evenementenbranche en op secretarieel gebied besloot ik om voor mezelf te beginnen. Met veel plezier heb ik 5 jaar lang mijn eigen onderneming (webshop in baby- en kinderkleding) gehad en deze gecombineerd met mijn parttime functies.

Na de verkoop van mijn onderneming in augustus 2017 zocht ik een uitdagende functie op officemanagement gebied. Ik hou van regelen, organiseren en bezig zijn met veelzijdig werk. Wat dat betreft ben ik bij atSync helemaal op mijn plek! Het leuke is ook dat ik uit een heel andere branche kom, waardoor alles waar ik mee aan de slag ga binnen de organisatie een uitdaging is. Inmiddels ben ik ruim 2 maanden aan het werk in deze uitdagende functie waarin geen dag hetzelfde is. Met veel plezier ga ik iedere dag aan de slag met mijn todolist!

Genericservice 2

Denk jij nog in traditionele trainingsdagen?
Of ben je klaar voor het trainen van deze tijd?

Neem contact op