Skip to main content

Eva Smitt

Eva Smitt

Teksten schrijven voor trainingen

In 1998 was ik één van de eerste tekstschrijvers die zich specialiseerde in schrijven voor het web. De afgelopen twintig jaar heb ik voor grote bedrijven als ING en RTL geschreven, maar het leukste vind ik toch om met zelfstandig professionals te werken. Mensen met een passie voor hun vak en een tomeloze drive om hun kennis te delen.

Eén-op-één en voor een groep lukt ze dat uitstekend. De trainers en coaches waar ik mee werk zijn verbaal sterk en verstaan hun vak. Maar zodra ze hun verhaal opschrijven, voor hun website, hun blog of hun online programma, lopen ze vast. Waarom wordt zo’n tekst nooit zoals ze voor ogen hadden?

Hoe maak je je tekst prettig leesbaar, spannender, actiever? Hoe krijg je je lezers in beweging met je woorden?

De beste tip die ik je kan geven: schrijf meer. Daar word je vanzelf een betere schrijver van. Daarnaast zijn er talloze tools om je teksten te verbeteren. Tools waar elke professionele tekstschrijver gebruik van maakt. Ik deel ze graag met je, zodat je makkelijker en met meer plezier leert schrijven. Want als er iets is waarmee je je lezer in beweging krijgt, is het wel het plezier waarmee jij je verhaal vertelt.

Ben je er klaar voor? Pak je pen, dan kunnen we aan de slag.

De rol van Eva in de opleiding:

Eva kom je tegen in de tweede module (Ontwikkelen). In de eerste online workshop van deze module gaan we samen met haar aan de slag. Daarnaast is zij aanwezig tijdens de ontwikkeldag en kun je met haar Virtual Office Hours (persoonlijke coaching) boeken tijdens de tweede module.

Denk jij nog in traditionele trainingsdagen?
Of ben je klaar voor het trainen van deze tijd?

Volg een gratis introductieNeem contact op