Wie zijn wij?

Wie zijn de personen achter atSync?

Deel deze pagina:

Bij atSync zijn we allemaal trainer in hart en nieren. Ook hebben we geen hele specifieke technische kennis. Toch is onze lijfspreuk ‘We rule technology’. We weten namelijk heel precies wat we wanneer in leertrajecten kunnen inzetten om optimale resultaten te behalen. En dat ook nog eens op een leuke, inspirerende manier te doen. 

Ben je benieuwd naar de gasttrainers die je tegen kunt komen tijdens de opleiding Blended Learning - Just Do It!? Op deze pagina stellen ze zich aan je voor!

De vaste trainers van atSync stellen zich hieronder aan je voor!

Stefan Bos

Mijn naam is Stefan Bos en ik geef op dit moment de opleiding Online Leren Faciliteren, de Masterclass Brainstormruimtes en de opleiding Blended Learning - Just Do It! bij atSync.

Ik daag mensen graag uit om het beste uit zichzelf te halen en om zich te blijven ontwikkelen op zowel persoonlijk als zakelijk vlak. Ik ontwikkel mezelf ook continu als trainer én als persoon. Ben nieuwsgierig naar nieuwe trends en de toepasbaarheid daarvan in mijn dagelijkse praktijk. Ik hou er van om nieuwe dingen uit te proberen.

Sinds 2017 ben ik als trainer actief op het gebied van Blended learning & Live Online Leren. De opleiding Blended Learning - Just Do It! van atSync heb ik zelf ook gevolgd en de opleiding heeft mijn kijk op leren en ontwikkelen van mensen echt veranderd én verrijkt. 

De combinatie van een online leertraject met online en klassikaal trainen heeft het leren en ontwikkelen zoveel leuker en effectiever gemaakt, dat het nu een standaard onderdeel is van mijn trainingen. Ik ben nu meer in staat een goede invulling te geven aan individuele leer- en ontwikkelbehoeften, leervoorkeursstijlen en het tempo waarin cursisten de nieuwe stof tot zich nemen.  

Stefan Bos

Evelyn van der Haar

Evelyn Van Der Haar

Als procesbegeleider en trainer ben ik vooral bezig met thema’s die gerelateerd zijn aan organisatiecultuur en -veranderingen bij (sport)verenigingen. Door voor een blended aanpak te kiezen kan ik verenigingen begeleiden in hun eigen organisatieontwikkeling, maar ook stimuleren om kennis te delen en in interactie te leren van anderen. Dit laatste wordt als zeer waardevol ervaren.

Mijn eerste kennismaking met webinars en online trainen was in 2014. Toen heb ik de opleiding ‘Online leren faciliteren’ bij atSync gevolgd. Ik was erg gecharmeerd van de mogelijkheden van Blended Learning en uiteraard ook van de praktische voordelen. Wel merkte ik dat de omgeving waarin ik werkzaam ben, de vrijwilligersbranche, toen nog niet voor Blended Learning open stond.

Ik zie dat hier steeds meer verandering in komt. Ook in de sport- en vrijwilligersbranche lijkt men klaar te zijn voor de omslag naar meer digitale tools en blended vormen, zoals e-learning en webinars, als middel om leren en ontwikkelen mogelijk te maken. 

In 2018 heb ik de opleiding ‘Blended Learning- Just do it!' bij atSync afgerond. Deze opleiding heeft mij als procesbegeleider en trainer aan het denken gezet over hoe ik de verschillende tools kan inzetten om het beste resultaat voor de deelnemers en organisaties te behalen. Ik doe dit op een manier die past bij mijn visie op opleiden en maak gebruik van mijn sterke punten als trainer en procesbegeleider. Ik heb nu meer mogelijkheden en door meer variatie aan te brengen wordt het leren en ontwikkelen als plezieriger ervaren.

Ik vind het erg leuk om ook jou kennis te laten maken met de mogelijkheden die een Virtual Classroom biedt en hoop je binnenkort te ontmoeten bij de gratis introductieworkshop "De kracht van Virtual Classrooms" die ik elke maand geef.

Marion Reijerink

Al negen jaar ben ik eigenaar van atSync. Ik werk al meer dan 14 jaar als trainer, coach en adviseur en al bijna 10 jaar als expert op het gebied van live online leren. Ik leerde de kneepjes van het online trainen vak bij FranklinCovey. Begin 2010 werd ik gevraagd of ik me hierin wilde specialiseren. Samen met nog een collega heb ik verschillende trainingsprogramma’s en webinars gevolgd. Inmiddels ben ik gecertificeerd voor alle vijf aangeboden webinars van FranklinCovey in Nederland. Gedurende bijna twee jaar heb ik veel webinars mogen faciliteren, soms wel twee per week. Daarnaast heb ik me ontwikkeld in het zelf ontwikkelen van nieuwe webinars.

In 2011 begon ik met het integreren van onder andere webinars in de trainingen van mijn eigen bureau Nyansa Training, Coaching & Advies. Toen realiseerde ik me hoe lastig het is als trainer om hier zelf mee te starten. Vanuit FranklinCovey stonden alle systemen en workshops al klaar. Maar nu moest ik ook beginnen om alles voor mezelf op te zetten. Dit was het moment dat ik me realiseerde dat er waarschijnlijk een aantal redenen zijn waarom veel trainers en opleiders nog nauwelijks webinar technieken inzetten: 

  1. Ze zijn nog niet bekend met de mogelijkheden;
  2. Ze weten niet waar ze moeten beginnen en hoe ze het moeten opstarten; 
  3. Ze zijn onzeker over wat het vraagt om op een goede manier iets dergelijks te faciliteren;

Vanuit de visie dat ik professionals wil ondersteunen om (beter) gebruik te maken van de mogelijkheden die er zijn voor live online leren en blended learning ben ik gestart met atSync. Inmiddels bestaat atSync 9 jaar en zijn er verschillende programma's die al jarenlang door veel trainers en docenten enthousiast worden gevolgd.

Als je meer wilt weten over mijn achtergrond dan kun je kijken op Linkedin, ik ben ook te volgen op Twitter.

Marion Reijerink