vitero, de interactieve virtuele ontmoetingsruimte voor online trainen, coachen, onderwijs en samenwerken

Ben je op zoek naar een interactieve virtuele ontmoetingsruimte voor onderwijs, trainen, coachen en samenwerken die gemakkelijk in gebruik is? Zoek niet verder want vitero is dé tool voor jou!

Tijdens het gebruik van vitero zal je merken dat het net is of je met elkaar in één ruimte bent! Als deelnemers een vraag hebben kunnen ze een hun vinger opsteken. Even invallen op het gesprek? Dat kan via de chatfunctie.

Wat is vitero?

vitero staat voor virtual team room en is software die effectieve virtuele trainingen en vergaderingen mogelijk maakt. In tegenstelling tot veel andere webconferencing oplossingen, ondersteunt vitero op een zeer realistische manier online samenwerking.

Waarom vitero?

Onze trainer Stefan Bos vertelt jullie graag waarom te kiezen voor vitero!

vitero is ontworpen door mensen met een achtergrond in opleidingen. Het sluit qua looks aan bij reguliere face to face bijeenkomsten, onder andere door het gebruik van plaatsen aan een tafel en foto’s (Avatars) van deelnemers. Door middel van de chatfunctie, post-its, webcam etc. wordt interactie gestimuleerd.

vitero heeft een moderne uitstraling en is gebruikersvriendelijk zowel voor deelnemers als host/ trainers/ facilitator. Wat mij betreft de toekomst van online leren.

Ruimte huren via atsync

Je boekt je ruimte gemakkelijk via onderstaande agenda. Wil je meerdere data en tijden boeken? Maak dan eerst je eerste boeking af en kies daarna weer voor de de volgende datum en tijd. Wij regelen de rest!

Uitleg strippenkaart

Als je meerdere data wenst te boeken is het verstandig te kiezen voor een strippenkaart! Een strippenkaart is 12 maanden geldig en daarmee kun je meerdere tijden boeken tegen een aantrekkelijke prijs! Wij bieden 3 verschillende strippenkaarten, Wil je liever maatwerk? Neem dan contact met ons op!

Wat kost het?

omschrijving dagdeel prijs per keer* prijs totaal*
1 sessie 1 dagdeel €          64,95  €    64,95
strippenkaart 10 dagdelen €          62,95  €   629,50
strippenkaart 20 dagdelen €          59,95  € 1.199,00
strippenkaart 40 dagdelen €          53,95  € 2.158,00

*prijzen zijn exclusief 21% BTW

Reserveer je ruimte nu!

Laden...

Denk jij nog in traditionele trainingsdagen?
Of ben je klaar voor het trainen van deze tijd?

Volg een gratis introductieNeem contact op