Het pakket, De ideale combinatie om meteen aan de slag te kunnen!

Deel deze pagina:

De ideale combinatie om meteen aan de slag te kunnen!

Na Quick Start kun je zelf met de software te werken en na het volgen van Online Leren Faciliteren heb je geleerd om zelf een sessie online en interactief te geven.

Vanaf nu is het mogelijk om Quick Start en Online Leren Faciliteren af te nemen in één voordelig pakket*. Je krijgt dan een korting van €100,00 voor maar liefst 17 weken begeleiding!

Dit krijg je voor het Pakket á € 1.495,- :

  • In de “Quick Start” leer je in 3 weken de basisbeginselen om zelf online bijeenkomsten, zoals trainingen en lessen, te organiseren en op te zetten. De focus ligt op het leren werken met de software.
  • In de leergang “Online Leren Faciliteren” leer je om je lessen/trainingen/online bijeenkomsten op de juiste wijze live online & interactief te geven. De focus ligt op vaardigheden om goed te kunnen faciliteren zoals stemgebruik, het stimuleren van interactie, het lezen van non-verbale signalen, etc.

De volgorde waarin je deze twee opleidingen volgt, kun je zelf bepalen:

  • Het is mogelijk om eerst de Quick Start te volgen zodat je de “knoppen” van de software leert kennen en vervolgens de leergang Online Leren Faciliteren.
  • Het is ook mogelijk om eerst de leergang Online Leren Faciliteren te volgen zodat je al wat ervaring opdoet als deelnemer met de software en vervolgens de Quick Start te volgen. We raden in dit geval wel aan om de Quick Start te volgen binnen twee maanden na het afronden van de Leergang zodat je hier tijdens de eindopdracht van kunt profiteren.

* Deze aanbieding is alleen geldig bij het gelijktijdig inschrijven voor beide opleidingen