Stefan Bos

Stefan Bos

Trainer bij atsync

Mijn naam is Stefan Bos en ik geef op dit moment de opleiding De Perfecte online training, de Masterclass Brainstormruimtes en de opleiding Blended Learning – Let’s mix! bij atSync.

Ik daag mensen graag uit om het beste uit zichzelf te halen en om zich te blijven ontwikkelen op zowel persoonlijk als zakelijk vlak. Ik ontwikkel mezelf ook continu als trainer én als persoon. Ben nieuwsgierig naar nieuwe trends en de toepasbaarheid daarvan in mijn dagelijkse praktijk. Ik hou er van om nieuwe dingen uit te proberen.

Sinds 2017 ben ik als trainer actief op het gebied van Blended learning & Live Online Leren. De opleiding Blended Learning – Let’s mix!! van atSync heb ik zelf ook gevolgd en de opleiding heeft mijn kijk op leren en ontwikkelen van mensen echt veranderd én verrijkt.

De combinatie van een online leertraject met online en klassikaal trainen heeft het leren en ontwikkelen zoveel leuker en effectiever gemaakt, dat het nu een standaard onderdeel is van mijn trainingen. Ik ben nu meer in staat een goede invulling te geven aan individuele leer- en ontwikkelbehoeften, leervoorkeursstijlen en het tempo waarin cursisten de nieuwe stof tot zich nemen.

Denk jij nog in traditionele trainingsdagen?
Of ben je klaar voor het trainen van deze tijd?

Volg een gratis introductieNeem contact op