Evelyn van der Haar

Evelyn van der Haar

Trainer en procesbegeleider

Als procesbegeleider en trainer ben ik vooral bezig met thema’s die gerelateerd zijn aan organisatiecultuur en -veranderingen bij (sport)verenigingen. Door voor een blended aanpak te kiezen kan ik verenigingen begeleiden in hun eigen organisatieontwikkeling, maar ook stimuleren om kennis te delen en in interactie te leren van anderen. Dit laatste wordt als zeer waardevol ervaren.

Mijn eerste kennismaking met webinars en online trainen was in 2014. Toen heb ik de opleiding ‘Online leren faciliteren’ bij atsync gevolgd. Ik was erg gecharmeerd van de mogelijkheden van Blended Learning en uiteraard ook van de praktische voordelen. Wel merkte ik dat de omgeving waarin ik werkzaam ben, de vrijwilligersbranche, toen nog niet voor Blended Learning open stond.

Ik zie dat hier steeds meer verandering in komt. Ook in de sport- en vrijwilligersbranche lijkt men klaar te zijn voor de omslag naar meer digitale tools en blended vormen, zoals e-learning en webinars, als middel om leren en ontwikkelen mogelijk te maken.

In 2018 heb ik de opleiding ‘Blended Learning- Let’s mix!’ bij atsync afgerond. Deze opleiding heeft mij als procesbegeleider en trainer aan het denken gezet over hoe ik de verschillende tools kan inzetten om het beste resultaat voor de deelnemers en organisaties te behalen. Ik doe dit op een manier die past bij mijn visie op opleiden en maak gebruik van mijn sterke punten als trainer en procesbegeleider. Ik heb nu meer mogelijkheden en door meer variatie aan te brengen wordt het leren en ontwikkelen als plezieriger ervaren.

Ik vind het erg leuk om ook jou kennis te laten maken met de mogelijkheden die een Virtual Classroom biedt.

Denk jij nog in traditionele trainingsdagen?
Of ben je klaar voor het trainen van deze tijd?

Neem contact op