Experts in live online & interactief leren

Over atSync

Als leren leuk is, leert het beter. Daarom hebben wij een bijzonder inspirerend leeraanbod voor ondernemende trainers en docenten. We weten alles van Live Online Leren en Blended Learning. Ook onze eigen trajecten bieden we volledig aan in de vorm van live online en interactief leren.

Toon trainingen
Deel deze pagina:

Wij zijn atSync. Aangenaam kennis maken!

Rawpixel 274860 Unsplash

Bevorderen dat Live Online Leren en Blended Learning worden toegepast in trainingsprogramma’s en daarmee heel veel trainers en deelnemers motiveren. Dat is de missie van atSync. Al meer dan tien jaar zijn we dé expert. We gaven honderden webinars, trainingen en workshops en leidden vele trainers en docenten op die zelf aan de slag konden met nieuwe programma’s of het re-designen van hun bestaande aanbod. Er zijn mooie resultaten geboekt. En daar zijn we trots op!

Betere resultaten voor minder budget
Trainen en coachen anno NU vergt een andere aanpak dan pakweg tien jaar geleden. Er is meer focus op resultaat; echte, blijvende veranderingen op de lange termijn. Ondertussen zijn de opleidingsbudgetten gelijk gebleven of zelfs afgenomen. Live Online leren in virtual classrooms is wat ons betreft DE oplossing.

Bij atSync zijn we van mening dat nieuwe, vaak technologische ontwikkelingen niet alleen goed moeten werken voor de opdrachtgevers, maar zeker ook voor deelnemers. Daarom begeleiden wij hen over een langere periode. Zo zorgen wij ervoor dat het effect van onze begeleiding beter blijft hangen. Het mooie is dat de kosten niet hoger zijn. Integendeel zelfs.

Innovatief en creatief
Bij atSync zijn we allemaal trainer in hart en nieren. Ook hebben we geen hele specifieke technische kennis. Toch is onze lijfspreuk ‘We rule technology’. We weten namelijk heel precies wat we wanneer in leertrajecten kunnen inzetten om optimale resultaten te behalen. En dat ook nog eens op een leuke, inspirerende manier te doen.

De trainers bij atSync
We werken alleen met ervaren trainers. Zij combineren hun praktijkervaring in het bedrijfsleven of bij de (semi-)overheid met meerdere jaren ervaring als trainer en een gedegen trainersopleiding. Vervolgens zorgen wij ervoor dat zij zich steeds blijven ontwikkelen op het gebied van live online leren en blended learning.

Experts in virtual classroom leren
atSync is de Nederlandse expert op het gebied van Live Online Leren (virtual classrooms via webinar technologie) en Blended Learning. Onze expertise zetten we ook in om anderen op te leiden in dit vakgebied, met name coaches en trainers. Daarnaast adviseren en ondersteunen wij organisaties bij het volgen en implementeren van nieuwe ontwikkelingen ten behoeve van hun eigen interne trainingsprogramma’s. Wij leren hen het zelf te doen en staan ook daarna altijd klaar voor consultatie en knowhow.

Overige diensten
De experts van atSync kun je ook raadplegen voor coaching, online ondersteuning, ontwerp en online dagvoorzitterschap.