atSync > blog > Nieuws > Ga jij naar de Dag van de Trainer?

Ga jij naar de Dag van de Trainer?

Dit jaar wordt op 23 september de Dag van de Trainer weer georganiseerd door uitgeverij Thema (Schouten & Nelissen). Dit jaar staat deze dag in het teken van “Groei”. Wij zijn al jaren aanwezig op deze inspirerende dag en ook dit jaar zullen we hier weer te vinden zijn. Als partner van dit evenement mogen wij onze klanten een leuke actie aanbieden. Deelnemers die zich inschrijven met onze actiecode (ALG593) ontvangen namelijk een Thema boekenbon t.w.v. € 30.

Trainer van het Jaar
Tijdens deze dag wordt ook de nieuwe Trainer van het Jaar bekend gemaakt. Marion Reijerink, directeur van atSync was zelf in 2012 als eerste trainer in Nederland verkozen als Trainer van het Jaar. Inmiddels is zij opgevolgd door geweldige trainers als  Jitske Kramer (2013), Titia van der Ploeg (2014) en Silvia Blankestijn (2015). Wil je meer weten over deze verkiezing of volgend jaar misschien zelf wel mee doen? Meer informatie hierover is te vinden op de website van de Nederlands Orde van Beroepstrainers (NOBTRA).

Ontmoet ons!
Als Trainer van het Jaar is Marion Reijerink in het verleden als spreker en als workshopleider aanwezig geweest. Dit jaar heeft zij geen inhoudelijke rol maar zijn wij wel aanwezig met een stand. Marion is zelf ook aanwezig op de stand en je bent van harte welkom om haadag-van-de-trainer-2016-1465977975r te ontmoeten.

Meer weten?
Twijfel je nog of deze dag interessant voor jou is? Op de website van Thema is meer informatie te vinden inclusief het complete programma. Hier kun je je ook aanmelden.

Graag tot ziens op 23 september!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

atSync

Baron de Coubertinlaan 6 2719 EL, Zoetermeer

079 - 88 98 46 1 info@atSync.nl

Ja, ik schrijf me in voor de nieuwsbrief en ontvang de 10 tips voor interactieve webinars.

 *

Wat kan atSync voor ú betekenen?

atSync ondersteunt professionals en organisaties om Virtual Classrooms en kleinschalige, interactieve webinars effectief in te zetten.

Design | Yellow PiratesWebsite | Micros B.V.

Youtube Facebook LinkedIN Twitter