atSync > blog > Nieuws > atSync op HR live

atSync op HR live

Op donderdag 12 oktober vindt in de Fokker Terminal in Den Haag het grootste evenement voor personeel & organisatie in de Benelux plaats; HR Live.

Dit jaar is atSync hier te vinden met een meet & greetplek op 39. Dus kom gerust langs voor een kennismaking, een gezellig praatje of om meer te leren over virtual classrooms, interactieve webinars en blended learning.

Om 15.00 uur zal Marion Reijerink zal ook een workshop geven (in workshopzaal “Vitaliteit B”) over blended learning. Hierin gaat ze de link leggen tussen blended learning en schilderen:

 

Met welke kleuren schildert u?
Een pleidooi voor blended learning “

Een schilder beschikt over een heel kleurenpalet. Om een schilderij te maken met de impact die hij beoogt, kiest hij steeds die kleuren waarmee hij dat effect het beste bereikt.

In deze workshop leren de deelnemers schilderen met leermiddelen en -mogelijkheden, zodat elk leertraject de beoogde impact heeft. Trainers hebben namelijk – zeker met alle digitale mogelijkheden – een minstens zo rijk palet als schilders om hun leertrajecten mee samen te stellen. Zoals de schilder niet voor elk schilderij alle kleuren gebruikt, zo gebruikt de trainer niet voor elk leertraject alle mogelijkheden. Het is essentieel dat hij zich niet automatisch beperkt tot zijn favoriete ‘kleuren’, maar elke keer weer begint bij de vraag: welke impact moet dit leertraject hebben? Welke opties kan ik inzetten voor het beste leerrendement en borging?

Zo ontstaan kleurrijke blended leertrajecten met impact. Leuker dus effectiever voor deelnemers, boeiender voor trainers, effectiever voor opdrachtgevers van leertrajecten.

Spreker: Marion Reijerink
Functie: Directeur
Thema: Opleiden en leren

 

Graag tot ziens op donderdag 12 oktober: meet & greet 39 of tijdens de workshop om 15.00 uur in zaal “Vitaliteit B”!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

atSync

Baron de Coubertinlaan 6 2719 EL, Zoetermeer

079 - 88 98 46 1 info@atSync.nl

Ja, ik schrijf me in voor de nieuwsbrief en ontvang de 10 tips voor interactieve webinars.

 *

Wat kan atSync voor ú betekenen?

atSync ondersteunt professionals en organisaties om Virtual Classrooms en kleinschalige, interactieve webinars effectief in te zetten.

Design | Yellow PiratesWebsite | Micros B.V.

Youtube Facebook LinkedIN Twitter