atSync > blog > Blog > Mag ik nou eindelijk starten?

Mag ik nou eindelijk starten?

Toen ik een jaar of drie was kregen we een auto. Vanaf toen was ik gefascineerd door de mogelijkheden die de auto gaf. We konden opeens overal naartoe en het was toch bijzonder om zelf te kunnen bepalen waar je zo’n voertuig heen kon laten rijden. Dat wilde ik ook! Maar ja, ik mocht pas een rijbewijs halen als ik 18 zou zijn.

Wat ga je dan doen? Tussen mijn derde en mijn achttiende lette ik goed op tijdens het autorijden. Hoe werkt schakelen, waar zit de rem, en hoe stuur je eigenlijk? Toen ik een jaar of tien was, dacht ik wel aardig door te hebben hoe het werkte. Ik ging zelfs mijn moeder verbeteren als ze reed. Ik had geleerd door af te kijken, maar mocht het nog niet toepassen.

Groot was dan ook mijn vreugde toen ik eindelijk mocht beginnen met rijles. Nu ging ik het echt leren en zou ik binnenkort zelf kunnen rijden! Een geweldig gevoel.

foto auto

 

 

 

 

 

 

Ik had net zo’n gevoel toen ik leerde om online toepassingen te gebruiken tijdens mijn trainingen. Toen ik een paar webinars had gezien, dacht ik: dit is leuk, maar het kan wel beter. Dus ging ik de opleiding tot online trainer volgen bij de beste trainer op dat gebied die ik kon vinden: Marion Reijerink. De mogelijkheden van de virtual classrooms waren groter dan ik dacht en ik kwam er achter dat online leren minstens net zoveel te bieden heeft als traditioneel leren in een zaaltje. Ik had nog wel een probleem: nu ik geleerd had online te trainen via een virtual classroom, wilde ik ook graag zelf virtual classrooms bouwen en de mogelijkheden hiervan ontdekken. Ik wist wel hoe ik het kon toepassen, maar kon de apparatuur nog niet bedienen. Ik zat op de bijrijdersstoel.

Ik kon niet wachten tot de start van de training waarin ik leerde mijn eigen virtual classroom te bouwen. Eindelijk werd ik ingewijd in de geheimen achter de virtual classroom! Hetzelfde gevoel als tijdens mijn eerste rijles. En net als toen slaagde ik in één keer!

Wil je ook leren hoe je een virtual classroom kan bouwen in Adobe Connect? Maak kennis met virtual classrooms tijdens de gratis introductieworkshop op 7 juli of 29 augustus.

 

———————————————————————————————————————-

4624fb1fb378a81cda8d9289d67bba4c

 

Dit blog is geschreven door Jeroen Kos van Be-gain. Jeroen is talentontwikkelaar en trainer/coach op het gebied van persoonlijke ontwikkeling, persoonlijke effectiviteit, communicatie en leiderschapsontwikkeling. Inmiddels is hij ook online trainer/coach. Begin 2015 is hij gestart met de opleiding Online Leren Faciliteren en de Quick Start Adobe Connect. Het afgelopen half jaar hebben we Jeroen ook regelmatig ingezet als online trainer bij atSync.

 

 

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

atSync

Baron de Coubertinlaan 6 2719 EL, Zoetermeer

079 - 88 98 46 1 info@atSync.nl

Ja, ik schrijf me in voor de nieuwsbrief en ontvang de 10 tips voor interactieve webinars.

 *

Wat kan atSync voor ú betekenen?

atSync ondersteunt professionals en organisaties om Virtual Classrooms en kleinschalige, interactieve webinars effectief in te zetten.

Design | Yellow PiratesWebsite | Micros B.V.

Youtube Facebook LinkedIN Twitter