atSync > blog > Blog > Ga jij wel met de tijd mee?

Ga jij wel met de tijd mee?

Het Nieuwe Werken (HNW) is populair. Er worden projectgroepen opgericht, er wordt onderzoek naar gedaan en er worden workshops over gegeven. Kranten en tijdschriften staan er inmiddels vol mee en er wordt veel over gesproken.

Ondertussen zien wij dat, alle goede bedoelingen ten spijt, er nog een aantal (oude) zienswijze is die echte integratie en implementatie van HNW in de weg staan. Eén ervan is (naast natuurlijk nog vele andere) dat we elkaar toch wel in het echt moeten zien als we willen vergaderen, trainen of coachen.

Bij atSync willen we deze zienswijze graag uitdagen. Dat wil niet zeggen dat echte ontmoetingen moeten worden afgeschaft. Zeker niet! We zien alleen dat digitale ontmoetingen ook heel waardevol kunnen zijn. En daarom helpen we organisaties graag op weg om met hun tijd mee te gaan. Om samen te ontdekken waar de toegevoegde waarde ligt. Hoe je effectiever kunt zijn in je werk, simpelweg door op de juiste werkwijze op het juiste moment te kiezen. En deze natuurlijk op de juiste wijze in te zetten.

In hoeverre ga jij eigenlijk met de tijd mee? Heb jij de kracht van digitale ontmoetingen al ontdekt?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

atSync

Baron de Coubertinlaan 6 2719 EL, Zoetermeer

079 - 88 98 46 1 info@atSync.nl

Ja, ik schrijf me in voor de nieuwsbrief en ontvang de 10 tips voor interactieve webinars.

 *

Wat kan atSync voor ú betekenen?

atSync ondersteunt professionals en organisaties om Virtual Classrooms en kleinschalige, interactieve webinars effectief in te zetten.

Design | Yellow PiratesWebsite | Micros B.V.

Youtube Facebook LinkedIN Twitter