atSync > atSync > Over Marion

Over Marion

Marion Reijerink van atSync: excellente expertise

atSync is opgericht door bedrijfskundige Marion Reijerink. Zij is dé Nederlandse expert op het terrein van live, online & interactief leren, presenteren, vergaderen en samenwerken.

Marion is na 11 jaar ervaring in het bedrijfsleven gestart met naar eigen trainingsbureau Nyansa Training, Coaching & Advies. Ook deed zij veel (online) trainerservaring op bij FranklinCovey Nederland.

Vanuit de visie dat zij professionals wil ondersteunen om (beter) gebruik te maken van de mogelijkheden die er zijn voor live, online & interactief leren en samenwerken is zij gestart met atSync. Hierin bundelt zij 11 jaar werkervaring met 7 jaar ervaring in het (online) trainen en van het Nederlandse bedrijfsleven

Bron van kennis

Marion wordt regelmatig gevraagd als spreker over dit onderwerp op bijvoorbeeld congressen. Ook doet zij onderzoek en publiceert zij over live, online & interactief leren en samenwerken.

Meer informatie over Marion Reijerink

Als u meer wilt weten over de achtergrond van Marion kunt u kijken op Linkedin. U kunt Marion ook volgen op Twitter: twitter.com/marionshine

atSync

Baron de Coubertinlaan 6 2719 EL, Zoetermeer

079 - 88 98 46 1 info@atSync.nl

Ja, ik schrijf me in voor de nieuwsbrief en ontvang de 10 tips voor interactieve webinars.

 *

Wat kan atSync voor ú betekenen?

atSync ondersteunt professionals en organisaties om Virtual Classrooms en kleinschalige, interactieve webinars effectief in te zetten.

Design | Yellow PiratesWebsite | Micros B.V.

Youtube Facebook LinkedIN Twitter