atSync > atSync

atSync

Wat we doen, betekenen en willen bereiken

atSync gebruikt de term Live, Online & Interactief om aan te geven dat we vooral werken met groepen waarin veel interactie plaatsvindt.

‘’at’’ In de bedrijfsnaam komt van “@” en staat voor online en ‘’Sync’’ staat voor synchroon leren (live, online en interactief). Synchrone online bijeenkomsten staan onder leiding van een trainer of facilitator en alle deelnemers zijn tegelijk online en met elkaar in interactie. De meeste mensen in Nederland kennen dit in de vorm van bijvoorbeeld webinars.

 

Opleiden

atSync leidt professionals op om op effectieve wijze zelf online bijeenkomsten te faciliteren en ontwikkelen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan: trainers, docenten, HR professionals, medewerkers van Hogescholen en Universiteiten, opleidingsspecialisten, voorzitters van vergaderingen, accountmanagers, verkopers en marketeers. De bijeenkomsten worden dus online gegeven. Deelnemers hoeven nergens naar toe te reizen. Om mee te doen, hoeft men ook geen ingewikkelde dingen te doen of over veel technische kennis te beschikken.

 

Organisaties ondersteunen

atSync helpt organisaties om de mogelijkheden voor interactieve online bijeenkomsten te verkennen en de vertaalslag te maken naar wat deze voor hun organisatie kunnen betekenen. atSync ziet verschillende toepassingen zoals marketing webinars, online trainingen, online vergaderen en verkoopdemonstraties.


Workshops

In 2013 start atSync met een uitgebreid scala aan online workshops voor iedereen die aan zijn persoonlijke ontwikkeling wil werken. Van feedback geven tot effectief vergaderen, van persoonlijke geloofwaardigheid tot functioneringsgesprekken voeren. Schrijf u gerust in of vraag naar de mogelijkheden.

 

Meer benutten van mogelijkheden
atSync gelooft dat de mogelijkheden die er zijn om live en online bijeenkomsten te organiseren met deelnemers, leerlingen en klanten nu nog te weinig benut worden in Nederland. Er zijn namelijk steeds meer mogelijkheden om live en online bijeenkomsten te organiseren.

 

Heeft u interesse?

Neemt u dan gerust contact op.

atSync

Baron de Coubertinlaan 6 2719 EL, Zoetermeer

079 - 88 98 46 1 info@atSync.nl

Ja, ik schrijf me in voor de nieuwsbrief en ontvang de 10 tips voor interactieve webinars.

 *

Wat kan atSync voor ú betekenen?

atSync ondersteunt professionals en organisaties om Virtual Classrooms en kleinschalige, interactieve webinars effectief in te zetten.

Design | Yellow PiratesWebsite | Micros B.V.

Youtube Facebook LinkedIN Twitter